Cukormentes kókuszos-mandulás keksz. Finom, egészséges alternatíva uzsonnára vagy tízóraira, de egy finom kávé mellé is passzol.
Hozzávalók /kb. 12 db/
- 80 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt
- 1 ek. zabpehely (kicsit aprítva)
- 70 g eritrit
- 40 g kókuszliszt
- 2 ek. darált mandula (kihagyható)
- 90 g vaj olvasztva
- pici reszelt citromhéj
- 1 ek. mandula apróra vágva
Elkészítés
1. A vajat és az eritritet kerverjük egymással habosra, majd adjuk hozzá minden egyéb hozzávalót.
2. Szépen összeálló, de a vaj miatt laza tésztát kell kapnunk. Sütőpapírral bélelt tepsire kis gombócokat formálunk, majd egy kanál hátoldalával vagy keksz pecséttel ellapítjuk.
3. 180 fokon kb. 15 perc alatt készre süt.