A legeslegfinomabb, lisztmentes kenyérlángos, amit valaha ettem.
Megéri kipróbálni, mert tényleg elképesztően jó!
Hozzávalók /8 szelet/

  • 250g túró (krémes állagú)
  • 150g reszelt sajt (én próbáltam már mozzarellával és cheddarral is, mindkettővel szuper)
  • 4 tojás
  • só, bors

  • tetszőleges feltét


Elkészítés

1. Minden hozzávalót elkeverünk egymással, majd sütőpapírral bélelt tepsin vékonyra elsimítjuk.

2. 200 fokos sütőben, légkeveréssel kb. 15 percig sütjük. A „tészta” magasra felbuborékosodik a sütőben, de amikor kivesszük, szépen visszaesik majd.

3. Ezután mehet rá a feltét: tejföl, kakukkfű, sonka és lila hagyma. Ez persze tetszőlegesen variálható, de mivel az alapban van bőven reszelt sajt, az már talán felesleges.

4. 170 fokon 15 perc alatt készre sütjük.

bagel